dsm2

Hvis du har klikket dig ind på denne artikel, så er det sikkert fordi, du er chef i egen virksomhed og ønsker svar på, hvordan du kan være sikker på, at alle dine medarbejdere får det, de ønsker sig i firmajulegave. Det finder du meget snart ud af. 

julegave, træ, kasse, bånd

Sådan gør du 

Hvis du gerne vil give alle dine ansatte det, de ønsker sig, så skal du alliere dig selv med https://firmajulegaven.dk. Herinde kan du selv vælge et gavebudget, og så sender du ellers bare et link videre til alle dine medarbejdere. Hver medarbejder går herefter ind og vælger en gave til det budget, du har sat til dem. Der er naturligvis gaver, der passer til ethvert gavebudget, så det er nemt at finde nogle for alle. Gavebudgettet starter fra 300 kr, og så kan du ellers bare vælge, om det skal være det, eller om det skal være lidt mere. 

Alle bliver glade

Når alle selv får lov til at vælge deres gaver, så kan du være sikker på, at alle får det, de allermest ønsker sig. Det er en populær måde at give firmajulegaver på landet over, og det er ikke så underligt, for det sikrer, at du ikke laver en fejl og giver dine ansatte det forkerte. Det kan endda være sjovt for dine medarbejdere, at de får lov til at surfe rundt, og det kan være en lige så stor glæde, som når man får en gave, man ikke ved, hvad er. 

glædelig jul, gave, bånd, rød, jul

Du bruger din tid mest fornuftigt

Tid er penge – det ved enhver chef. Og derfor ved du også, at din tid kan bruges meget bedre end at sidde og shoppe gaver til dine ansatte. Du bliver ikke en dårligere chef af ikke at sidde og udvælge personlige gaver til enhver ansat. Du bliver den bedste chef, hvis du bruger din tid fornuftigt. Dine medarbejdere er ligeglade med, at du har taget den nemme løsning – alle bliver altid glade for at få en gave, og der er nok ikke mange andre af deres julegaver, de helt selv får lov til at vælge.