dsm2

Når der i dag bliver bygget flere og flere nye hjem, så har mange af dem det samme udtryk. Der er således ikke meget, som adskiller udtrykket i et hjem bygget i Nordjylland og et bygget syd for hovedstaden. Er det helt stilrene og simple look, det man er ude efter, giver dette god mening. Men vil du gerne give dit hjem mere personlighed, så skal du se mod nye retninger.

Hvor kan du bruge messingpladen i dit hjem?

Personlighed kan komme i alverdens udformninger – og vil nok også være præget af de enkelte individer i hjemmet. Du kan eksempelvis give dit hjem personlighed med en messingplade.

Denne kan få en central plads flere steder i dit hjem. Det kan være som stænkplade bag dit komfur, som underlag til din brændeovn eller som et dekorativt lille kunstværk på en af dine vægge.

Messingpladen er på flere måder et levende element i en indretning. Du vil kunne opleve, hvordan den smukt patinerer sig over tid, og hvordan messingen altså ændrer udtryk igennem det personlige look. Messing kan give et mere eksklusivt look og vil helt sikkert være et tiltag, som mange ikke har set før i danske hjem.

Flere muligheder for ekstrabehandling på pladen – gør den unik

Helt generelt set så skiller messingpladen sig ud, uanset hvor i hjemmet den har fået sin plads. Men du har også flere muligheder for at tilpasse den, således den passer perfekt ind i den forestilling, du har skabt omkring dit hjem.

Du kan få foretaget flere forskellige ekstrabehandlinger på pladen. Dette kan være afrundende hjørner for et mere blødt look, huller som er praktiske til ophængning eller simpel bukning af pladen.

Med messingplader i kikkerten gør du mere for at sikre, at dit hjem bliver personligt og helt tilpasset de mennesker – dig og din familie – som skal bo der.