Hvem er vi?

Læs mere om os her

Design er Design

DESIGNB.DK er for dig, som går op i virksomhedsimage, websider, finish og markedsføring via hjemmesider. Design har stor betydning, når det kommer til at lave hjemmeside, hvor det er afgørende at både hovedsiden og de forskellige undersider er sat elegant og professionelt op.

Dette kan DESIGNB.DK hjælpe dig med

Hos DESIGNB.DK fokuserer vi på at hjælpe dig frem med din forretning via artikler, der giver brugbare og vigtige råd. Det er muligt for alle at gøre brug af vores indlæg, som er sat læsevenligt op.

Du får konkrete fif, som du kan tage til dig, når du vil udbygge din forretningshjemmeside og skabe den bedste markedsføring.

Vi rådgiver om design fra gør-det-selv perspektivet og fra det professionelle perspektiv. Når du benytter dig af vores artikler, kan du spare tid og betydningsfulde ressourcer, da du får svar på de spørgsmål, som har størst relevans, når det kommer til hjemmesideopbygning.

Hos DESIGNB.DK kan vi blandt andet hjælpe dig med:

  • Viden og indsigt i opbygning af den effektive og brugervenlige hjemmeside
  • Rådgivning til professionel hjælp fra IT-tekniker eller grafiker
  • Gode råd til at få succes med din markedsføring

Design er meget mere end kun det visuelle resultat af en arbejdsproces. Designet har betydning for succesen med din markedsføring overfor eksisterende og potentielle kunder, og det har i sidste ende betydning for, at du får en forretning med overskud.

Derfor betyder designet så meget

Som selvstændig forretningsdrivende er ét af de vigtigste fokusområder at tiltrække og fastholde kunder. Flere og flere selvstændige vælger at lave hjemmeside på egen hånd, når firmaet skal markedsføres. Her er det afgørende for din succes, at du er bekendt med de redskaber og virkemidler, som har betydning for at skabe gode, virtuelle kundeoplevelser.

Designet af din hjemmeside skal afspejle din virksomhed, den skal være nem for dine kunder at navigere i, og den skal ikke mindst gøre det nemt for nuværende og potentielle kunder at handle fra.

Setuppet på hjemmesiden er med til at påvirke hastigheden. Her kommer design og hjemmesideopbygning ind i billedet, når du vil skabe en effektiv website, som dine kunder hurtigt og problemfrit kan handle fra.

Hjemmesiden er din virksomheds ansigt udadtil. Det gælder om at være opmærksom på billedformater og tekststykker, når den gode brugeroplevelse skal laves.

Designet har betydning for, at du tiltrækker potentielle kunder, og at du optimerer dit salg i forretningen.

For iværksættere og dig med egen hjemmeside

Er du nystartet med egen virksomhed, kan DESIGNB.DK blive din foretrukne webside, når du har brug for fif og gode råd til at lave egen hjemmeside til din kommende forretning.

Flere og flere mennesker vælger at lave egen hjemmeside. Det kan både være selvstændige, og det kan være dig med en hobby, du ønsker at dele med andre.

Uanset hvad dit produkt er, skal du forholde dig til opbygning og set-up på din hjemmeside. Der kan være brug for professionel hjælp fra en grafiker, når du vil sikre dig, at din virksomheds image er bevaret på hele websiden.