dsm2

Det er vist ingen hemmelighed, at vinteren i Danmark ofte kan føles en smule lang og at sollyset kommer med lange mellemrum. Og det kan til dels betyde, at vinterhalvåret er en hård tid at komme igennem for nogle. Derfor er der her nogle tips til, hvordan du måske kan gøre det en smule lettere.

 

Book en solskinsrejse – og book den i god tid

Hvis du synes Danmark er et koldt og mørkt sted at være i vinterhalvåret, så kan en relativt luksuriøs måde at afhjælp dette problem en smule være ved at booke en lækker solskinsrejse ned til et af de steder i verdenen, hvor vinteren er knap så tung. Det kan både have en direkte effekt; at få et lille afbræk fra vinterens og dens kulde, såvel som måske at få et godt skud D-vitamin. Og hvis du booker rejsen i god tid, så kan det muligvis også have en indirekte effekt, i den forstand, at du kan gå og glæde dig og se frem til rejsen. Så kan den hårde periode måske føltes som en todelt periode, der er en smule lettere at overskue.

Så hvis det lyder som løsningen for dig, så kan du eventuelt undersøge rejser til Tyrkiet, eller andre lækre og solskinsbefængte rejsedestinationer, du finder interessant.

 

Gør noget ud af hyggen gennem vinteren

En anden metode du kan overveje i denne sammenhæng, er at udnytte mørket og de mange indendørstimer til ekstraordinær hygge. Det kan være simple ting i hverdagen som at have nogle levende lys, lave flere kopper te, eller indrette dit hjem med flere tæpper eller andre hyggelige elementer. Det kan måske hjælpe dig til at ændre din mentalitet omkring vinterens mørke til det mere hyggelige og deraf positive. Og dermed bliver det forhåbentligt ikke lige så tungt, når du år efter år må kæmpe dig gennem vinteren.