dsm2

Har du lyst til at samle veninderne og rigtigt forkæle dem til en aften med stil? Så find dit mest elegante outfit frem og gå på opdagelse i, hvordan du serverer de lækreste og mest stilfulde drinks til dem, så de vil føle, at de er dronningen af Saba. Alle ved vist, at en drink ikke kun handler om den alkohol, man indtager, men i høj grad også om det look, som den enkelte cocktail har. Er en cocktail dekoreret og pyntet smukt og fint, er der større chance for, at du vil nyde den og rigtigt smage på de lækre dråber på en mere smagende og opdagende måde. Smagssansen danser nemlig fint sammen med synssansen, når det kommer til den samlede smagsoplevelse. I denne artikel vil vi derfor se lidt nærmere på, hvordan du kan lave forskellige drinks med gin og bruge forskellige typer glas og pynt til dem, så de fremstår knivskarpe og som små, himmerigsmundfulde for dig og dine veninder. 

drink med gin

Server en White Lady som velkomstdrink 

Når veninderne ankommer, kan du starte med at servere en White Lady for dem i et højt champagneglas med lang stilk. Drinken er lidt gul i farven og ser stilfuld og elegant ud. Pynt eventuelt kanten af glasset med et fint lag sukker og en enkelt citronskive og sæt alle drinks´ne på et fint fad af guld eller sølvfarve og sæt lidt oliven, nødder og chips frem som snacks. 

Du laver en White Lady ud af Dry Gin, Cointreau, Roses sugar cane, citronsaft, og æggehvide. 

Den klassiske gin og tonic er et sikkert hit 

Når du nu har valgt at gå all in på drinks med gin, er der ikke nogen vej udenom den klassiske og altid højt elskede gin og tonic. Her kan de af dine veninder, der er kommet i bil, nok godt finde på at spørge dig: hvor mange genstande er der i en gin og tonic? Bare så de ved det, inden de kommer lidt for godt i gang med aftenens drinks-menukort. Her kan du svare, at der er 3 genstande i en gin og tonic, så de ved det og alle ved, hvor meget de indtager. Denne drink kan du servere i et flot krystalglas, som minder lidt om Dollars, hvis nogle husker denne rigmandsserie. 

cocktail med gin og appelsin

Server en forfriskende Gimlet på en varm sommeraften

Har I brug for noget forfriskende med en lidt syrlig smag på en varm sommeraften, er det oplagt at give dine veninder en Gimlet. Det er en drink med gin, roses lime og en skive lime. En helt enkel og dog læskende cocktail. Den kan serveres i et højt champagneglas eller i et krystalglas, alt efter smag og behag og går fint til en let dessert med frugt eller is. Når aftenen er omme, vil du og dine veninder være beriget af både smukke drinks, selskabet og de stilfulde serveringer.