dsm2

Hvordan lever vi et liv, hvor den æstetiske indretning og tryghed rammer sammen og bliver ét? Det er i sandhed det helt store spørgsmål, vi må stille os selv. 

Svaret kunne være fantasi, omfavnelse og et godt gemmested. 

Langt de fleste tryghedsskabende, men mindre æstetiske, møbler kan hjælpes på vej med en god fantasi og omfavnelse. Bliver barnestolen ved med at være dum og grim, skal du måske skifte strategi.

Hvis den bliver forsøgt omfavnet, bliver den også nemmere at gøre mere æstetisk skøn. 

Værdifulde ejendele

Babysikring kræver æstetisk fantasi

Når først den lille, de små, flytter ind, virker det nogen gange, som om huset er blevet invaderet. Og den hurtige invasion har ikke altid haft tid nok til en kærlig æstetisk hånd. 

Pengepungen kan være knap, og man tager ivrigt imod gaver og andet, der kan hjælpe, hvor der er huller. Pludselig er alt fra krybbe til tæpper, puslerum, sutteflasker, blespande og alt andet installeret. 

I mange tilfælde lider den gode og smukke indretning under en praktisk og tryg indretning. Det er du ikke altid selv skyld i, men du er formentlig løsningen.

For rækker pengene ikke lige til at investere i noget nyt, jamen, så kan det måske piftes lidt op. Næsten intet er så grimt, at det ikke kan få sig et kosmetisk løft. 

Det kan være, der skal slibes, males, syet og dekoreres, men den krybbe skal nok blive bedre. Måske bliver den aldrig helt perfekt, men med god fantasi kan næsten det hele komme til at spille.

Hold dine ejendele sikret

En lidt tungere og mindre heldig fætter, når det kommer til at forene tryghed og æstetik, er det ikke alt for heldige pengeskab eller værdiskab, som du blandt andet kan læse om her

Her kan fantasien og omfavnelse ofte komme på lidt af en prøve. Vi ved alle, at kan være strengt nødvendigt med en af de to ovenstående. Det kunne jo være, at forsikringen ikke dækker, hvis ikke sikkerheden er i top.

Derfor kan et pengeskab eller et værdiskab være helt nødvendig i din bolig. Hvordan gøres den så pæn at se på samtidig med, at den helst ikke står, så alle kan se, at det er et pengeskab.

Den kan jo fungere med et tæppe over sig, så det bruges som sofabord. Den kan holde hylder eller en kommode oppe. Eller du kan give op og gøre, hvad de fleste af os gør, smide den ind et sted, hvor du ikke kommer til at se den. Se mere om værdiskabene her og find ud af ,hvorfor de er så smarte og trygge at have stående i hjemmet.

Æstetisk indretning

Bliv glad for den grimme hoppebold

Når det gælder legetøjet til de lidt større børn, er vi tilbage til fantasien og omfavnelsen.

Hvis den hoppebold ser helt forfærdelig ud, og du bare ikke kan lide den, så bliver det nok ved med at være sådan. 

Prøver du derimod at bryde dig bare en smule om den, kan den måske få sit lidt af et løft. Det er med kærlighed, den gode indretning sker. Så prøv, så godt du kan, ellers må den gemmes væk sammen med pengeskabet.

Det er med indretning, som med så meget andet, vi må selv gøre en indsats. Gør vi ikke noget, bliver indretningen ikke af sig selv bedre.

Det er ved aktivt at stille sig kritisk, prøve nye farver, møbler, og hvad der nu er, at du bliver bedre til at indrette.