dsm2

Skal du starte en webshop er det vigtigt, at du fra starten af fokuserer meget på design. Det er nemlig ofte designet, som er med til at afgøre, hvorvidt din webshop bliver succesfuld eller ej. Man kan designe sig ud af mange ting, hvilket man finder ud af når man sidder med designere, der snakker. Er der noget helt særligt man ønsker at folk skal se på ens webshop kan man designe sitet på en særlig måde. Gode designere ved nemlig hvor man som bruger af et website, kigger hen og hvad man fokuserer på. De ved hvilke farver, der skaber hvilke følelser og stemninger. Alle disse ting er meget vigtige for helhedsoplevelsen af din webshop. Opstart af webshop kræver derfor, at du snakker med en eller flere dygtige designere. Har du selv styr på dette kan du muligvis også gøre det selv. 

Grafisk form

Ved opstart af webshop skal alt være klar

Det går ikke, at du går til opstart af webshop, hvis ikke du er klar endnu. Det er vigtigt, at du er helt klar til at starte din webshop når du går ‘live’. Der skal ikke være visse funktioner, der ikke virker eller visse produkter, som er udsolgt med det samme. De brugere der går ind på dit website skal have en god oplevelse fra starten af da det kan være med til at gøre, at de kommer igen. For hvis de kommer igen, er der altid større sandsynlighed for, at de køber noget på sitet. 

Opstart af virksomhed kræver derfor meget af dig, og du skal aldrig være tilfreds med halvfærdigt arbejde. En måde, hvorpå du kan få fremskyndet opstart af webshop er ved hjælp af tests. Ved at teste din webshop kan du også på en bedre måde få testet designet. Der findes mange forskellige former for tests, som retter sig til forskellige elementer af sitet. Hvis du alligevel tester for brugsmønstre og funktioner kan du også teste design. Det er dog vigtigt, at du opdeler disse tests. Hvis ikke så bliver der ét stort rod og så kan det være umuligt at komme frem til nogle konklusioner efterfølgende. Med lavenwebshop.dk har du et godt udgangspunkt for at få lavet et godt design til din webshop.

Notesbog med ting