dsm2

Om du er privat boligejer eller virksomhedsejer er sikring af din ejendom vigtig for uønskede indbrud. Med unikke og kvalitetssikrede låselukninger er du godt på vej.

Retningslinjer for låse i Danmark

Bøvlet med indbrud udover det psykiske er for mange en voldsom oplevelse. Trods det er der ingen specifikke retningslinjer på området, andet end at døre og vinduer skal være lukket og låst, når man forlader sin ejendom. Netop også for at tilgodese ens forsikringsdækning, hvis et indbrud skulle ske.

Værdien i at sikre sin ejendom og værdier

Mange mennesker ser dog alligevel værdien i at sikre sin ejendom og værdier på den bedst tænkelige måde Midtsjællands Låseservice, da ingen har et reelt ønske om fremmede mennesker i sit hjem eller sin virksomhed. Dertil kan der også være ting, som man har et ønske om sikre, da det kan være umuligt men også dyrt at erhverve igen trods forsikringsdækning. Den kan nemlig være tilrettet individuel med en mindre eller større selvrisiko, som også gør at noget må man selv betale af egen lomme. Det bidrager også til, at flere og flere mennesker gerne investerer i bedre sikring af sin ejendom og sine værdier. Også for sin families og sine eventuelle medarbejders skyld.

Indbrud er omkostningsdyrt også mentalt og psykisk

At rådfører sig med fagprofessionelle på låseområdet, er en sikker start. Idet indbrud er omkostningsdyrt både mentalt og psykisk udover at være en yderst ubehagelig oplevelse. Det at nogen fremmede mennesker har gået og rodet i ens ejendom og ejendele, kan for nogen mennesker være svært at ryste af sig igen. Hvilket bør tages alvorligt, da angst og frygt kan sætte sig i kroppen, således at man hele tiden er i konstant alarmredskab. Hvilket på sigt er nedbrydende for en. Så krisehjælp er bestemt et godt tilbud, som også bør tilgodeses i forsikringsøjemed.

Sikring af teknik og data

Teknik er dyrt og ofte en stor investering både som privat person og som virksomhedsejer. Både som privat person og som virksomhedsejer bør man finde sikrer løsninger til at gemme sine ting på sikker vis. Også data. Således at intet mistes unødigt. For virksomheder kan det ligeledes være en del af forretningsgrundlaget, hvilket gør at det kan ramme en virksomhed ekstra hårdt. Så sikring samt backup er væsentligt.