dsm2

Det er ikke altid nemt at vide sig sikker på, hvilke farver der ser godt ud sammen, når man skal sammensætte et outfit. Derfor er der her samlet et par modetips, så du har noget inspiration at gå ud fra, når du skal klæde dig på hver dag. 

Modetip 1: Varme farver til vinteren 

De farver, som er anbefalet til den kommende vinter, er faktisk oftest forbundet med efteråret. Dog er stærke kontraster blevet mere og mere populære, og i år gælder det om at være en kontrast til vinteren. 

Vinterens farver er ofte kolde og grå; derfor skal dine farver være varme og rødlige. Med farver som rød, brun, beige og orange, kan du blive vinterens modsætning. Når kulden fryser alt ned, skal dit outfit kunne lyse alt op. 

Outfits i én farve

Modetip 2: Benyt dig af kontraster

Som sagt er kontraster blevet moderne; men du behøver ikke at lade kontrasten være imellem dig og dine omgivelser. De nyeste modetips vil fortælle dig, at du skal lade modsætningerne komme ind i din garderobe. Du behøver ikke at planlægge ethvert outfit efter farvecirklen, men prøv at eksperimentere med farvetonerne. 

Har du et på isblå bukser på, vil en brun sweater være flot til, grundet den klare forskel på kolde og varme farver. Selvfølgelig er det lidt en smagssag, men har du lyst, sker der jo intet ved at følge moden. Vil du have mere information om modetips og meget andet, kan du finde det på livsstilsbladet.dk.

Modetip 3: Et helt outfit i samme farve

En sikker metode at være moderne på er ved at klæde dig fra top til tå i én farve. Det er blevet populært, blandt andet fordi det får din krop til se længere ud, og det skaber harmoni og balance i dit look. 

Du kan også iklæde dig én farve i forskellige toner, så der er en smule forskel imellem de forskellige beklædningsgenstande, uden at outfittet bliver usammenhængende. Farver som sort og beige er rigtig trendy, når det kommer til denne metode, men det kan faktisk gøres med de fleste farver.

Outfit med et pust af farve

Modetip 4: Sort med et pust af farve

De fleste danskere har rigtig meget sort tøj i deres skabe; og nu er det tid til at grave det frem. Man ser mere og mere at folk iklæder sig et helt sort outfit og så tager noget farvet udenover. Det kan være en sort kjole med en farvet jakke, eller sorte jeans med en sort højhalset trøje med en farvet bluse udenover. Det er med til at give dit look noget personlighed, så du ikke forsvinder ind i mængden. Det pifter hele dit outfit op.

Modetip 5: Farverne definerer dit outfit 

Er du blevet inspireret? Er der et eller flere af disse modetips, som du er frisk på at inddrage i din hverdag? Dit farvevalg er med til skabe looket og dets udtryk; det kan være altafgørende. Hvis du står en morgen og er usikker på, hvad tøj du skal vælge, kan du altid basere dit outfit på et af disse modetips. De er nemme at huske, og de er effektive i brug.