dsm2

Rigtig mange frisører ender på et tidspunkt med at åbne deres egen salon. Hvis du selv har en drøm om at drive din egen forretning, så læs med i denne oversigt. Her får du nemlig gode tips til at åbne din helt egen frisørsalon.

 

Udstyr og inventar

Der skal bruges meget udstyr, når du starter din frisørsalon op. Det kan være lige fra diverse hårprodukter til sakse og hårtørrere. Det er også vigtigt, at du prioriterer indretningen med behagelige stole, store spejle og en god belysning, så dine kunder kan føle sig godt tilpas i din salon. En god stemning i din salon kan for nogle kunder nemlig være lige så vigtig som kvaliteten af klipningen – så søg gerne råd fra folk med forstand på indretning. Derudover skal du også have en Industri vaskemaskine, som kan vaske det mange håndklæder, som du bruger igennem en hel dag. Hvis du mangler sådan en, så se mere her!      

 

Tilladelser, regnskab og skat

En frisørsalon er en lille virksomhed og opstart af virksomheder kræver en vis grad af papirarbejde. Du skal derfor huske at registrere din virksomhed, så du kan modtage et CVR-nummer. Derudover skal du have styr på reglerne indenfor regnskabspligt og momsafregning. På den måde kan du holde en sund økonomi samt undgå dyre fejl.

 

Reklamér for din salon

Når du har fået klaret alt papirarbejdet samt skaffet alt det udstyr og inventar som du har brug for, skal du nu gøre folk opmærksom på, at din frisørsalon eksisterer. Det kan du gøre på mange måder. Hvis din salon ligger godt placeret og hvis mange mennesker passerer din salon hver dag, behøver du måske ikke meget mere end et skilt med priser. Du kan med fordel også have en profil på sociale medier, hvor folk kan se dit arbejde og få mere at vide.