dsm2

Rigtig mange tænker, at det er noget værre fis, når shoppeglade piger, kvinder og mænd siger, at shopping kan ændre deres humør til det bedre, når de står med nye varer i hånden. Selv det at være på udkig, kan åbenbart gøre dem glade igen, påstår de. Er denne skøre tanke dybt godnat eller er der hold idet?

Kan shopping frembringe ægte lykke, eller er det blot den kortvarige kapitalistiske glæde, der får os til at tro, vi kan købe os til mere lykke for en stund. Læs endelig med i artiklen om dette spørgsmål samt se, hvor du rigtig kan få de bedste cashmere bluser af høj kvalitet og priser, der i den grad er til at betale.

Påklædningen er meget vigtig for nogle mennesker

Det er sandt at tøj kan gøre en forskel. For de kvinder og mænd, der bærer den holdning, at det er vigtigt, hvordan man ser ud.

Det kan måske på sigt ikke gøre dig lykkeligere, hvis det kun handler om, du altid vil være med på moden og ikke selv tager stilling til, om du kan lide det tøj, der lige i øjeblikket er allermest hipt.

Men hvis du mener, at din tøjstil og dit udseende er med til at udstråle din personlighed, og netop hvem du er, er det helt sikkert at shopping og købet af nye beklædningsdele kan hjælpe dig til at komme videre i en udviklingsproces. En proces, hvor du eventuelt har været såret, har følt dig helt nede og ikke meget værd som menneske. Eller lidt forvirret over, hvem det nu er, du er.

Hvad kan tøj gøre af forskel?

Hvis du eksempelvis lige er blevet afvist af en du var i et forhold med, eller hvis du er blevet fyret eller på anden måde har været udsat for noget sørgeligt, er det med at give dig selv en ny start. Du har måske og er stadigvæk ked af det. Du er blevet slået ud for en stund, men du er så småt ved at rejse dig igen.

Du vil hvert fald gerne. Der kan det at komme hjem med dit nye indkøbte tøj være en virkelig god lille ting, der kan hjælpe dig med at få opmærksomheden over på noget nyt. Det kan give dig god energi, selvværd og ikke mindst gør du får lyst til at træde ud i livet igen på ny med dit nye smarte tøj.