dsm2

Godt design er mange ting. Det handler om mange forskellige ting, og meget forskelligt kan være designet godt. Du kan blandt andet tænke på design i din belysning.

Lys kan gøre utroligt meget for design. Man kan designe med lyset in mente, så det fremhæver det smukke design. Man kan også designe lyset, så det i sig selv er godt design.

Når du vil lege med lys og bruge det i designøjemed, så er LED pærer geniale. De kommer nemlig i mange forskellige former og farver. LED kan det hele, så du kan få lige netop den belysning, du forestiller dig.

Fremhæv designet

Indretter du dig med godt design og flot kunst, så kan du fremhæve det med lys. Nogle gange er der store vinduespartier i rummet, og så kan de sørge for lys til det flotte design. Men når vinduerne ikke er så store, så kan nogle LED pærer klare opgaven.

Vil du fremhæve noget i et rum, så sæt lys på det. Når noget er belyst, er det nemmere at se. Man lægger mere mærke til det. Så sæt nogle pærer op, og ret dem imod de elementer i din indretning, som du bedst kan lide. Måske den flotte kunst på væggen eller den smarte designerstol.

Det er netop, hvad de gør på museer og lignende. De retter lys mod de ting, som de udstiller. Det kan du også gøre, når du indretter og designer. Så kan du fremhæve det bedste design.

Design med lys

Du kan også lade lyset blive en del af din indretning og en del af dit design. Med forskelligt lys kan det samme rum se ud på mange forskellige måder. Du kan ændre udtrykket fuldstændig ved at ændre belysningen.

Med LED pærer får du masser af muligheder. Du behøver ikke at føle dig begrænset i dit design. Du kan nemlig få lys i alle farver, og det kan endda skifte farve. Du kan på pærer i alle størrelser og med forskellig lysstyrke. Der er alle muligheder med LED. Det giver dig mulighed for at eksperimentere med din indretning og dit design. Det giver dig mulighed for at skabe noget helt unikt og smukt.

Grønt lys

LED pærer kan lyse med nærmest alle farver, der findes, men de er alle sammen grønne. LED er nemlig bedre for miljøet end de gammeldags pærer, vi alle har brugt i mange år. Det er der flere grunde til.

LED bruger mindre strøm. Det er en fordel for miljøet, og det er også godt for din pengepung. Hvis du sætter mange pærer op, så kan du vælge nogle energibesparende pærer, så din elregning ikke bliver større.

Der er også forskel på, hvor længe en pære holder. LED skal man ikke skifte ud ret tit. De holder rigtig længe. Igen både en fordel for miljøet og din pengepung.

Når du alligevel tænker på belysningen i forhold til din indretning, så tænk også lidt på miljøet. Så kan du være med til at passe på vores klode.