dsm2

Der er rigtig mange, der finder design interessant. Nogle dyrker det som en hobby, hvor det for eksempel er tøj, møbler og den slags, de interesserer sig for. Andre vælger at gøre mere ud af det. Der er nemlig en bacheloruddannelse inden for design, som mange gerne vil ind på. Denne uddannelse findes i København samt Kolding. Derfor er det begrænset hvor mange, der kommer ind. Lyder det som noget for dig, er det bestemt værd at undersøge sagen nærmere.

Design er over alt

Design er noget, der fylder rigtig meget i dag. Det ses på vores tøj, biler, moderne bygninger og meget, meget mere. Netop derfor er der mange karrieremuligheder inden for dette felt. Design er nemlig noget, der altid er brug for. Trænger du til noget nyt, er det bare med at finde det rigtige design. Om det så er til hus eller have. Mangler du for eksempel hække eller æbletræer til haven? Så besøg Plantecenterfyn.dk. Ofte tænker vi ikke over, hvor stor en rolle, design egentlig spiller. For selv haven har jo en form for design. Det er alt fra placeringen af havemøbler til hækkens højde, farve og meget, meget mere.

Design bruges også til at lokke os til at købe. For eksempel på slik- og chipsposer. Det er ikke noget, vi tænker over, men det er faktisk ganske tydeligt. Det er især farverne, der skal lokke os til at købe. Design bruges altså mange steder, og på mange forskellige måder. Nogle gange for æstetik, andre gange for at sælge.

Mange kunstinteresserede holder af at gå på museer

Er du interesseret i design, er et designmuseum sikkert noget for dig. Det er der hvert fald mange andre, der synes. Dette er både en mulighed i Danmark såvel som udlandet. Så det er bare med at udnytte muligheden, når den byder sig. Museer for alle, så det er bare med at komme af sted. Så har du rig mulighed for at kigge på en masse forskelligt, spændende design. Er du mere til selv at prøve kræfter med det, har du da også en hel del muligheder.

Er du til grafisk design, kan du jo prøve Adobes programmer. For eksempel Photoshop eller Illustrator. Disse er dog ikke helt billige, men de er bestemt sjove at arbejde med. Det er nemlig kun fantasien, der sætter grænser. Der er i det hele taget mange muligheder, når det kommer til design. Nogle arbejder for eksempel med at designe hjemmesider. Dette gøres blandt andet ved kodning, hvilket der bestemt også er en del arbejde i. Vil du gerne arbejde med design, er der altså mange veje at gå. Det er bare lige med at finde ud af, hvad du helt specifikt er interesseret i. Er det bare alt med design, eller er det noget bestemt?