dsm2

Du kan bruge botox til flere forskellige ting. De fleste forbinder måske botox med ”botox-læber”, men det er faktisk slet ikke, man bruger det til – det er nemlig fillers. Men hvad bruger man så botox til? Det kan du få nogle eksempler på i denne artikel.

model, skønhed, make up

Hvad er botox?

Botox er en form for gift, man sprøjter ind i huden, som lammer musklerne. Når man gør det, så forhindrer man ansigtet i at bevæge sig i en bestemt måde. 

Bekymringsrynken

En af de mest anvendte områder at bruge botox i, er lige mellem øjenbrynene. Her opstår der nemlig med alderen en lidt ”uheldig” rynke, som kan få en til at se bekymret eller sur ud. Rynken kan enten sidde asymmetrisk i den ene side eller danne et 11-tal. Det kommer helt an på, hvordan du naturligt bevæger dit ansigt. Du skal dog helst bruge botox mellem øjenbrynene, inden du har fået en stor rynke. Botox fylder nemlig ikke ud på samme måde som filler – det forhindrer dig i, at du kan rynke med brynene, så en eventuel rynke opstår.

Tandkødssmilet

Man kan også bruge botox, hvis man er ked af sit tandkødssmil. Hvis man gerne bare vil have, at det er tænderne, man kan se, når man smiler, så kan du med fordel få lagt botox, så du forhindrer dine læber i at ryge længere op end til tænderne. 

Hovedpine

Hvis du døjer meget med hovedpine, så kan botox faktisk også være en hjælp. Der er nemlig mange, hvis hovedpine skyldes en spænding – heraf navnet spændingshovedpine. Hvis du får hjælp af en dygtig kosmetisk sygeplejerske, så kan han eller hun helt præcist finde ud af, hvor du skal have lagt botox i panden, så du ikke længere skal døje med din spændingshovedpine. 

Kragetæer

Hvis du er ked af de rynker, du får ved udkanten af øjet, når du smiler, så kan du få lagt botox, så huden ikke længere kan folde sig sammen, når du smiler. Der er nogle, der synes, disse rynker er charmerende, men der er andre, der hader dem. Det er helt individuelt, og det er op til dig, om du vil dem til livs. 

model, skønhed, hår, ansigt

Interesseret i botox?

Hvis du tænker, at botox kan hjælpe dig med et problem, så bør du ikke tøve med at finde en klinik nær dig. Botox eksisterer over hele landet, så uanset om du skal bruge botox behandling Vejle, Randers eller Aarhus, så kan du nok finde noget nær dig.