dsm2

Dine designermøbler kan være mange penge værd, hvis de er i en god stand og er velholdt. Et designermøbel er ofte kendetegnet ved et godt og solidt håndværk samt et gennemført design. Flere danske møbelsnedkere, designere og arkitekter har igennem årene opnået en enorm stor og fantastisk anerkendelse ikke kun i Danmark, men også internationalt. Det er en rigtig flot præsentation, da der virkelig ofte skal noget ekstraordinært til før, at man også bliver anerkendt internationalt. Dette gælder ikke kun inden for designermøbler, men også andre brancher såsom filmbranchen m.fl.

Selvom designermøbler ofte er lidt dyrere, kan det godt betale sig, at købe møblerne, da du får et møbel af en rigtig høj kvalitet. I sær graden af nytænkning og den særlige evne til at kunne bruge nye materialer samt former er ofte nogle af de kendetegn, som vi ser i dansk møbeldesign. Samtidig vil dit møbel heller ikke falde i værdi over tid, hvis du plejer dit møbel rigtigt og det forbliver i den originale tilstand. Derimod vil du måske kunne få mere for dit møbel, end hvad du har givet for det i sin tid. Læs mere om boligindretning her.

Flere gange om året bliver der også holdt udsalg på designermøbler i fysiske butikker, såvel som online på de mange webshops. Det sker hvis, der kommer nye kollektioner eller designermøbler fra kendte designere og arkitekter. Dermed skal butikkerne udrydde i deres gamle kollektioner, så de kan have plads til de splinternye kollektioner. Dette er din chance for at spare en masse penge på dine yndlings møbler. Det samme gælder lagersalg, som ofte vil forgå i store lagerhaller, hvor der typisk er op til 20-50 % at spare på møblerne.

Du skal dog være opmærksom på dine designermøbler, når du køber dem, om de er originale og ikke er kopier. Man ser ofte nogle, der både prøver at snyde med disse produkter online og på brugte møbler, som bl.a. forhandles på DBA.dk. Ofte vil du ikke kunne se forskel på et originalt møbel og en kopivarer, da svindlerne kan producere dem storset som originalen, men har man øje for designermøbler, vil der være små detaljer, som man kan kigge efter. Detaljerne vil ikke kunne kopiers helt nøjagtigt og 100 %. Det kræver dog at du selv gør en indsats og tjekker grundigt op på de møbler, som du har tænkt dig at købe.

Køber du dine designermøbler brugt, så lav altid en handel face to face, så du kan se vedkommende og tjekke møblet ud inden du betaler for produktet, så du er sikker på, at det er et originalt møbel, du er ved at købe og dermed ikke en kopivarer.