dsm2

Er du meget interesseret i alt, der indebærer design og nye tendenser? Det er måske endda på et mere professionelt plan eller med en drøm om at komme ud til et bredere publikum med dine egne design ideer?

Når det handler om design, handler det også om at følge med tiden og om hele tiden at holde sig opdateret med de nyeste tendenser, så man ikke udelukkende beskæftiger sig med forældede tendenser. For at holde sig opdateret om design, skal man både være forholdvis aktiv på de sociale medier, da det tit er her trends starter. Derudover bør du også sørge for hele tiden at inspirere og udfordre dig selv med nye indtryk, og det har du rig mulighed for i landet største by, København, hvor der både er fyldt op med influencers, medie-personer og flotte bygningsværker – både nye og gamle – som du også kan bruge til inspiration. 

Brainstorm

Designtendenser opstår ofte i de store byer

Når der opstår nye tendenser indenfor design, sker det ofte i de store byer, da det ofte er der, at der er mest fokus på udvikling og nyskabning. 

Så hvis du gerne vil være en del af eliten inden for design, går det ikke, at du sidder ude på en mark i Nordjylland og triller tommelfingre. Du skal ind til byen, for det er der, du kan finde inspiration og opleve udviklingen af forskellige tendenser helt fra starten – og det er altså vigtigt, hvis du vil være en del af det, og måske endda selv være en af skaberne.

Udforsk alle byen sider og find inspiration ved at få oplevelser i København

Der findes eksempelvis mange oplevelser i København, som du kan lade dig inspirere af og når du leder efter nye designs. Der er både oplevelser i København, som taler til det moderne, men også ting som går mange hundrede år tilbage, og det er måske lige netop kombinationen af disse to, som gør det muligt at komme frem til helt nye designs.

Hvis det eksempelvis handler om indretningsdesigns, kan du både lade dig inspirere af oplevelser i Københavns gamle gader og huse, men du kan også kigge på nogle af de nyere arkitektoniske værker, som der er at finde I Danmarks største by. 

Det gælder altså om at holde øjnene åbne og trække så meget af byen ind som muligt – så skal du nok få en fornemmelse af, hvad godt design er og måske også inspiration til at komme i gang med dit eget design.

København

Få alle de store nyheder fra København

Hvis man gerne vil holde sig opdateret om design, kommer det selvfølgelig ikke af sig selv. Du skal selv opsøge de informationer, du gerne have, og det kan du eksempelvis gøre med  nyheder i København, som kan informere dig om alt der rører sig for tiden.

Så kan du også lettere få en fornemmelse af, hvilke oplevelser i København du skal opsøge, hvis du gerne vil få en bedre fornemmelse for, hvad godt design er, og hvordan man bedst muligt designer, det nu har behov for at designe.