dsm2

Der er flere og flere danskere, der vælger at finde et arbejde af iværksætter stien og simpelthen skabe et job til dem selv. Det har mange fordele: jobbet passer helt perfekt til individet, i nogle tilfælde ender du med en højere løn end mange andre steder og det er en helt fantastisk oplevelse at se noget gå fra en ide på papir til en virkelig og velfungerende virksomhed. 

Det er dog ikke nødvendigvis den nemmeste løsning. At skabe en virksomhed kræver blod, sved og tårer, og ikke mindst en masse dedikerede og fokuserede arbejdstider, hvor du ikke har andet i hovedet end projektet. 

Hvis du tror, at det er det helt rigtige for dig, så er det helt klart værd at bevæge dig ud i projektet, men hvis du vælger at gøre det, så skal du også gøre det rigtigt. Og det er ikke gjort helt rigtigt, hvis ikke du har den helt rigtige hjemmeside. Hvis du vil vide, hvorfor din virksomhed skal have den helt rigtige hjemmeside, så læs mere her. 

skab egen business

En hjemmeside giver mulighed for, at kunden finder virksomheden på nettet

Hjemmesider er næsten gratis reklame på den måde, at du ikke nødvendigvis behøver at betale for reklameskilte i busskurene eller pop up reklamer på Facebook, hvis blot du bruger de rette ord. Hvis du bruger de rette ord på din hjemmeside, så vil den nemlig komme frem på google, når der søges på netop disse ord. 

Ønsker du at sælge en køredragt for eksempel, så handler det altså om at bruge de helt rigtige ord i den forbindelse. Sælger du køredragter til den lille, så vær sikker på at disse ord er brugt, og det samme, hvis du sælger en køredragt til voksne. På den måde vil en eventuel kunde nemlig blive henvist til din forretning, når de søger på netop køredragt, og hvis resten af hjemmesiden spiller, så har du en mulig handel i hus. 

handel på nettet

Din næste handel afhænger af hjemmesidens udseende

I dagen Danmark bruger næsten alle internettet til at finde de lidt mere niche ting, da de ikke forventer at kunne finde dem i butikkerne. Hvis det er et sådant produkt, som du sælger, så er det din hjemmesides udseende, der får din næste handel i hus. 

Hvis din hjemmeside ligner noget, som køberen ikke kan stole på, så vælger køberen ikke at bruge sine penge hos dig. Du kender det garanteret fra dig selv. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside for køredragter virker troværdig og selvfølgelig også er det. 

Gode anmeldelser er noget af det, der sætter prikken over i’et på en god hjemmeside, da køberen stoler på andre køberes erfaringer. Derfor kan det være en god ide at vise disse på hjemmesiden, hvis du ikke er skarp i design.