dsm2

Ledelse kan være mange forskellige ting, og god ledelse kan måske se forskelligt ud fra person til person både i forhold til lederen, men også den der skal ledes. Ikke desto mindre, kan det være yderst fordelagtigt for din virksomhed at udfylde en række lederroller.

 

Skaber overblik i målsætningerne

Noget af det en leder kan hjælpe med i segmenterne i din virksomhed er at danne et overblik i denne del, og i de målsætninger dette segment har. Det kan også gøre det lettere for dig at have det fulde overblik, når du kun skal forholde dig til det store billede af alle segmenterne i virksomheden. Alle detaljer og eventuelle petitesser håndteres altså ikke af dig. Derpå bliver du fri til at forholde dig til de mere essentielle dele af din jobbeskrivelse.

En af disse lederroller kan være eksemplificeret i en financial controller, der har styr på de økonomiske aspekter af virksomhedens trivsel. Hvis du endnu ikke har sådan en profil i din virksomhed, men føler du kan drage nytte af en sådan funktion, kan du leje en interim financial controller, der så kan varetage en sådan rolle inden du finder en fast profil. Ved at anskaffe en interim financial controller til din virksomhed, kan du desuden opleve, hvorledes en sådan funktion kan virke i dit firma. På den måde kan du qua en interim financial controller med de rette kompetencer se om det kan være noget for dig, at gå videre i ansættelsesprocessen med en fast profil, og endvidere gøre erfaring på, hvilke kvaliteter der kan prioriteres i en sådan profil.

 

Motivation og inspiration

En leder kan også være en profil, der er med til at motivere og inspirere dine medarbejde og guide dem igennem deres funktion, så de kan udnytte deres potentiale bedst muligt. Så prøv eventuelt en interim financial controller eller andre lederroller.