dsm2

Det er super vigtigt, at du har en ordentlig kontorstol at sidde i, når du er på arbejde. Hvis du sidder uhensigtsmæssigt i forhold til din krop, eller stolen ikke er af en god kvalitet, så kan det medføre, at du får problemer med ryggen.

Den rette kontorstol er den, der passer bedst til dig i forhold til dit arbejdsbord og din kropsbygning. Den skal helst være justerbar og fleksibel, sådan at du kan skifte arbejdsstilling i løbet af dagen.

Komfortable kontorstole

Hvilke kontorstole findes der?

Der findes et hav af forskellige kontorstole på markedet. Det kan være høje stole eller lave stole, det kan være kontorstole uden hjul eller med hjul eller det kan være stole, som er mere eller mindre ergonomisk korrekte.

Du kan for eksempel se et godt udvalg af diverse kontorstole her på https://www.dankontorstole.dk/, som forhandler gode og billige kontorstole af forskellige modeller. Fælles for stolene er, at de er ergonomisk rigtige, og at kontorstol designet er i orden.

Du kan også finde mange gode kontorstol tilbud, hvis du vælger at købe en brugt kontorstol. Der kan du spare ret mange penge, samtidig med at du får en super lækker og god stol. Prøv dig lidt frem, når du skal finde den rette stol. Der er mange at vælge imellem. Der er både det ergonomiske, det designmæssige og det økonomiske at forholde dig til. 

Hvis du for eksempel har den bedste kontorstol, som bare er blevet træt i hjulene, så kan du måske nøjes med at købe et sæt hjul til kontorstolen, og så fungerer den perfekt igen. Det er i hvert fald en overkommelig operation, og du sparer udgiften til en ny stol.

Høje kontorstole