dsm2

På alle kontorer er der møbler og belysning. Nogle af dem er vigtigere end andre. De vigtigste møbler på alle kontorer er kontorstole – men lige så vigtigt er den gode belysning. Kontorstolene er vigtige, fordi de bliver brugt meget. Fordi de bliver brugt meget, kan de have stor indflydelse på vores sundhed. Det samme med lyset, fordi det også har en stor indvirkning på os.

Læs mere om både kontorstole og godt lys i artiklen herunder.

 Illustration mand i kontorstol

Find gode kontorstole 

Der er mange slags kontorstole. Der er ikke bare ét kontorstole design. Der er mange. Derfor skal du se dig godt for, når du køber din kontorstol.

Der er flere måder at finde billige kontorstole på. Du kan kigge på brugte kontorstole. Der kommer også jævnligt kontorstole tilbud. Det vigtigste er, om stolen passer til dig, så du kan sidde godt.

Computerarbejde

Find den rette belysning

Ift. belysning er det vigtigt at du bruger tid på at finde det rette til kontoret. Både ift. lampetype og pæretypen. Lyset må ikke være for skarpt, men heller ikke for dæmpet. Et for skarpt lys kan gøre det ubehageligt og anstrengende for øjnene, hvor det meget dæmpede lys kan gøre en utilpas og mindre effektiv.

Derfor er det vigtigt du sørger for at rådføre dig inden køb af pærer – en anbefaling er ofte LED pærer. Tag evt. et kig på DKs største webshop med led pærer og find de rette til kontoret.

Så sørg for at brug tid på både at finde ergonomiske kontormøbler og lys der egner sig til kontormiljøet, så du sikrer det bedst mulige arbejdsmiljø for kollegaerne.