dsm2

Hvis du er interesseret i design, er noget af det, som du går op i sikkert, at du gerne vil vise andre, hvem du er gennem dine designvalg.

Du kan opnå det samme resultat gennem den hunderace, du vælger. Og hvis du vælger en amerikansk bulldog, kan du være sikker på at sende et signal til din omverden om hvilket menneske du er, og hvad du går op i.

En amerikansk bulldog er en god og loyal ven, som du kan have meget glæde af hver dag. Den er altid glad, når du kommer hjem, og det er svært at holde humøret nede, når du er i selskab med en amerikansk bulldog.

En amerikansk bulldog er viljestærk og en rigtig beskytter

En amerikansk bulldog er en stor og stærk hund, som er en rigtig beskytter. Den er god som vagthund, men den kræver en erfaren hundeejer. Og du skal være indstillet på, at det er en race, som kræver intensiv træning og masser af motion.

Det er en viljestærk hund, der godt kan være udfarende, hvis den bliver presset. Og den egenskab sammen med dens styrke gør, at den står på den såkaldte forbudsliste. Det betyder at den er ulovlig at anskaffe sig i Danmark.

Ikke desto mindre er det en fascinerende hund, så læs mere om den på https://amerikanskbulldog.dk.

Den amerikanske bulldog fascinerer os

Når den amerikanske bulldog står på forbudslisten, er det ikke for sjov: I de forkerte hænder kan det være en farlig hund, for den er oprindeligt avlet til at beskytte afgrøder som vagthund og til hundekampe.

Men det er jo ikke hundens skyld; det skyldes jo de mennesker, der har brugt hunden.

Og i de rigtige hænder med den rigtige hundeerfaring kan alle dens kræfter blive brugt til stor glæde for dens ejer. Det er en lydig, pligtopfyldende hund, der vil gøre alt for at dens ejer er tilfreds med den.

Så hvis du ønsker en hund, der kan trænes og du kan interagere med fysisk, så se i retning af en amerikansk bulldog.